блог, Європа, західна Європа, Іспанія, Канарські острови

Як виглядають курорти найвідомішого канарського острова – Тенеріфе

Як виглядають курорти найвідомішого канарського острова – Тенеріфе

Лос Гігантес і Пуерто де Сантьяго (Los Gigantes, Puerto de Santiago) – це маленькі курорти, які сховалися на заході острова Тенеріфе. Нічого особливого  – готелі, апартаменти, пляжі. Але нас колись сюди привабив пляж Лос Гігантес.

Los Gigantes-1

Невеликий порт, а за ним і перлинка – пляж на фоні скал.

Los Gigantes-2

В порту є ресторани і навіть готельні номери з вікнами на кораблики. Хоч тут постійних запах риби, але відвідувачів багато. Звідси також відправляються на різні екскурсії на човнах.

Los Gigantes-3

Парковка тут платна, але машину діти не буде куди, тому доведеться заплатити 1.7 євро/год

Los Gigantes-4 Los Gigantes-5

Поза маріною є вихід на пляж Лос Гігантес.

Los Gigantes-6 Los Gigantes-7

Три роки тому ми тут фотографувалися у своїх весільних вбраннях. Тут було чарівно, багато чорного піску.

Los Gigantes-8 Los Gigantes-9

А зараз пісок з’їв океан, хвилі зайняли більше пляжу і якось по іншому все виглядає. Можливо першого разу в нас була більша ейфорія від цього місця, а повернувшись в друге – нічого цікавого, легке розчарування. А нам таке притаманно – не любимо повертатися туди, де вже були, прагнемо нового.

Los Gigantes-10 Los Gigantes-11

Ще одне курортне містечко – Адехе (Adeje).  Тут ми були три роки тому. Всі будівлі – це готельні комплекси, крамниці і кафе з ресторанами. Зранку люди бігають або сидять на лавках спостерігають схід сонця.

los Gigantes-12 los Gigantes-13

Насправді тут дуже нудно, принаймні нам, коли ми точно визначилися, що лежання тюленем на пляжі серед таких же і нічого неробіння  – це вбивання часу і тільки деградація для нашого мозку ) Для нас відпочинок – це зміна діяльності, якщо не активне пересування, то робота за компютером або готування їжі чи читання. Якщо  в нас є обідній час, щоб перечекати негарне світло, то годинку позасмагати можна. Так і виходило десь раз на тиждень. Тому за решта курортів як Лос Крістіанос, Лас Амерікас ми не розповімо, бо навіть не було що фотографувати.

los Gigantes-14 los Gigantes-15 los Gigantes-16 los Gigantes-17 los Gigantes-18 los Gigantes-19 los Gigantes-20 los Gigantes-21 los Gigantes-22

Одним з найбільш популярних пляжів для місцевих і нудистів є пляж La Tejieta біля El Medano, що біля південного аеропорту.

los Gigantes-23

Нам щоразу такі пляжі більше і більше подобаються – ті, що для нудистів. Хоча тут зустрічаються пів-на-пів нудисти. Хтось просто з дітьми приходить, хтось позасмагати без купальників. Ось і ми пробуємо помаленьку. Бо все, що дає нам відчуття вільності нас дуже цікавить. Тут зазмагали топлес. А біля нас розгулювали Адами 🙂

los Gigantes-24

Поруч пляжу є маленькі містечка, теж курорти. Ми приїхали в Los Abrigos з надією потрапити на місцевий щотижневий базар для закупки овочів і фруктів, але виявилося, що це проста сувенірка. Тут нема як таких, звиклих для українців базарів, один раз на тиждень в кількох містах бувають, але нам не вдалося на жоден потрапити.

los Gigantes-25 los Gigantes-26

З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

(Visited 1,371 times, 1 visits today)
З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

Comments

comments