Греція, Європа

Як круто провести вечір в Афінах? – Відкритий кінотеатр на даху

Як круто провести вечір в Афінах? – Відкритий кінотеатр на даху Це must see i must do в Афінах! Це насолода фільмом в неповторній атмосфері, на свіжому повітрі, зі своєю їжею та присутністю Акрополіса збоку!

Cine pari Athens-1А тепер все по черзі. Район Плака найстаріший район Афін, який знаходиться у підніжжі Акрополіса. Тут панує особлива атмосфера. Сюди найкраще приходити під вечір. Всі вулички оживають після спекотного дня, офіціанти метушаться в обслуговуванні відвідувачів, ніжне світло ліхтариків та свічок створює неабияку романтичну атмосферу ще при заході сонця, кущі та квіти дарують свої неперевершені аромати. Люди спілкуються на різних мовах. Вузенькі вулички та сходинки догори та вниз, старенькі будинки з красивими фасадами та ставнями, купа різних крамничок та їжі та жива музика. Це варто відчути самому.
Cine pari Athens-1
Cine pari Athens-1
Cine pari Athens-1А найособливішим місцем тут є Cine Pari – roof garden cinema. Відкритий кінотеатр, розташований на даху.
Cine pari Athens-1На першому поверсі діє крамничка і каса. Тут можна купити афіші з різних фільмів. Вартість квитка 8 євро з особи. Але ціна вартує тих вражень, які отримуєш знаходячись в цьому кінотеатрі.
Cine pari Athens-1Розклад фільмів можна дивитися на їхньому сайті. Показ відбувається один раз в тиждень, а саме у середу. Графік завжди однаковий, з 20:50 і приблизно до 23:00.
Cine pari Athens-1Фільми крутять відібрані, тобто хороші. Мова фільму – оригінал з грецькими субтитрами. І це класно, навіть якщо англійської добре не знаєте, все одно варто піти. У всіх країнах, в яких ми були, на телебаченні та в кінотеатрах крутять стрічки мовою оригіналу і дають знизу субтитри на рідній мові, так і має бути!Cine pari Athens-1Внизу на вуличках люди смакують їжею, а ми на даху, взяли з собою грецький йогурт. Тут дозволяють приходити зі своєю їжею, а як раптом захочеться щось ще, то тут діє бар, де можна купити алкоголь та до нього.
Cine pari Athens-1
Cine pari Athens-1Ми прийшли по восьмій, і пощастило зайняти найкращі центральні місця на другому поверсі, біля столика. Вигляд неймовірний. Якраз сонце заходило, і тільки почали вмикати підсвітку Акрополісу та світло ліхтарів.
Cine pari Athens-1Ми потрапили на фільм «The promises» (Обіцянки). Лишились задоволені.
Cine pari Athens-1Тут не крутять блокбастерів, які створюють шум, та й не пасує тут така категорія. Звук досить нормальний, інколи герої говорили шепотм, то англійською важко було розібрати, бо ми ще сиділи в самому кінці. В загальному такий кінотеатр не створює мешканцям звуковий дискомфорт, а відвідувачам дарує незабутні враження.
Cine pari Athens-1Ми тут провели захід сонця, поспостерігали за життям району Плака та й мури Акрополісу додають свого шарму.
Cine pari Athens-1Дуже круто дивитися фільм в такому середовищі. Вечір можна назвати один з  найкращих!
Cine pari Athens-1Дуже круто! В Афінах є ще кілька подібних кінотеатрів, але ми обрали цей, бо він нам здався найцікавішим. Працює Cine Pari з травня по жовтень. Ми якраз потрапили на перший фільм в цьому році)

З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

(Visited 251 times, 1 visits today)
З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

Comments

comments