блог, Європа, західна Європа, Іспанія, Канарські острови

Лас Палмас де Гран Канарія – що подивитися

Лас Палмас де Гран Канарія – що подивитися

Лас Палмас де Гран Канарія – столиця Гран Канарії, а ще кожні чотири роки буває столицеє всіх Канарських островів, після тієї, що на Тенеріфе – Санта Круз.

Las Palmas-1

Місто досить звичайне. Набудували тут страшненьких будинків, але паркові зони та алеї прикрасили гарно.

Las Palmas-2 Las Palmas-3

З паркуванням тут дуже складно, особливо якщо ти не резидент Іспанії. По перше, всі місця платні або тільки для місцевих. По друге, припаркуватися просто на вулиці майже не реально. Ми хотіли, але не змогли оплатити в паркоматі, хоч і була інформація, що для Не резидентів тут можна, але нам більше 15 хв. не дозволялося. Проте, часто зустрічаються парковки підземні, заїзд серед вузеньких вуличок в центрі. Насправді це може бути цілий будинок на 5 поверхів+дах. Ціни всюди від 1,7 євро/год. Інших варіантів нема.

Las Palmas-4

Проте, ми приїхали в столицю якраз того дня, коли відпливали до іншого острова і мали здати авто. Зовсім випадково заїхали саме в ту підземну парковку, де знаходилися місця для паркунгу нашої компанії cicar. Тому машину припаркували, але речі з неї не забирали на той час поки гуляли містом, а потім забравши валізи, закрили авто і вийшли з парковки. Талончик для оплати парковки і ключі кинули в поштову скриньку офісу Cicar одразу за 5 м від будинку паркінгу. Так ми зекономили на платі за парковку в кілька годин і забезпечили себе місцем для зберігання валізи. А до зупинки, де нас чекав автобус, щоб відвести на феррі, теж йти дуже близько.

Las Palmas-5

Пляж столичний, який знаходиться на заході стороні міста, використовують здебільшого для пробіжок)

Las Palmas-6

Будинки з вікнами на океан здебільшого просто жахливі 🙂 Так само як і ресторанчики, в яких «не паряться» про, не те що високу, а хоча б середню кухню.

Las Palmas-7 Las Palmas-8

Las Palmas-9 Окремо хочеться виділити канарську Farmacia. Тут їх повно, майже на кожному кроці. У таких аптеках продають здебільшого косметику, навіть парфуми. Це не просто аптеки, а крамниці, які бувають з супер-крутими дизайнами в середині. Навколишні крамниці з модним одягом можуть зблякнути поруч аптеки з розкішним сучасним дизайном в середині. А розміри приміщень за замовчуванням мають бути великі.Las Palmas-10

Нам дуже подобається міські ландшафти і інфраструктура. Просторо, зелено, квітково, функціонально

Las Palmas-11

Які ж ми щасливі, що нарешті знайшли перший сучасний заклад на Канарах. Це насправді було дуже важко. Foursquare тут безкорисний, тільки самому ходити  і шукати щастя. Ось ми випадково знайшли сучасність, світло, зручність і естетичність напротивагу темряві, багаторічності, старості, гральним автоматам і несмачному капучіно. А найцінніше  – це місце, де можна попрацювати!

Las Palmas-12 Las Palmas-13Las Palmas-14

Цілий будинок це готель Bed&Chik з терасою на даху і сучасним дизайном, якого так бракує на Канарах. А рецепція знаходиться одразу в кав’ярні, поруч барної стійки.

Las Palmas-15 Las Palmas-16

З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

(Visited 1,950 times, 1 visits today)
З любов’ю, RH.

Нам буде цікаво почути Ваші думки в коментарі. А ще ми ведемо онлайн-журнал наших подорожей в Інстаграм, Вам має сподобатися!

P.S.: Хочете отримувати нові цікаві статті найпершими?  Тоді підписуйтеся на блог і будемо тримати з Вами зв’язок!

Comments

comments